Lilian begon ooit als horecaondernemer met een eigen restaurant, maar ze kreeg passie voor werkbegeleiding in de horeca. Dit bracht haar bij Kwekerij Osdorp waar ze jaren het gezicht was van de keuken. Ze was verantwoordelijk voor de keuken en schoonmaak. Uiteindelijk groeide ze door naar de administratieve kant van de Kwekerij. Helaas, door omstandigheden, moest Kwekerij Osdorp haar deuren sluiten. Dit leidde ertoe dat Lilian per juni haar carrière voortzette in het kantoor van Landzijde.

Lilian is voor iedereen inzetbaar op kantoor. Lilian: “We zijn nu mijn functie verder aan het inrichten. Ik word ingezet voor verschillende werkzaamheden, van Buiten Gewoon Leren tot het plannen en organiseren van werkbijeenkomsten. Ik notuleer ook bij de vergaderingen van de RvA en de RC/ZC coördinatoren.” Lilian is erg nauwkeurig en dit is te zien in haar werkzaamheden. Maandelijks houdt ze bij of functioneringsplannen van deelnemers daadwerkelijk worden ondertekend. Zo niet, belt ze na om ervoor te zorgen dat het alsnog wordt gedaan. Ze is ook bezig met het updaten van diverse projecten.

Lilian: “Het grootste verschil tussen Kwekerij Osdorp en Landzijde is de rust. Tijdens mijn werk bij de Kwekerij was er altijd reuring. Hier kan ik geconcentreerd werken. Ik vind dit eigenlijk wel prettig. De grootste overeenkomst is het diverse werk." Onlangs kwam Lilian haar werkervaring in de horeca goed van pas, omdat ze zich bezighield met het hygiëneplan dat zorgboerderijen moeten doorvoeren. In de komende tijd gaat de functie van Lilian nog meer vorm krijgen, maar het is zeker dat het een diverse functie zal zijn.

Lilian: “De grootste uitdaging is om mijn draai te vinden, maar dat komt goed! Ik ga veel oppakken. Er komt namelijk best veel bij kijken. Mijn tip voor anderen is dan ook dat je gewoon moet doen! Niet bang zijn om fouten te maken en vragen te stellen.”