Waar ben je naar opzoek?

Zorgboerderij Sinneveld

Een kleinschalig familiebedrijf moet zoogkoeien, schapen en paardenpension. Wij genieten volop van het boerenleven en alle activiteiten die daar bij horen.

Hier zitten wij

Zorgboerderij Sinneveld
Bloemendaalsestraatweg 4
2082 GG Santpoort-Zuid
Naar website

Openingsdagen

2 dagen open

Femke Hartendorf-Sintenie

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Kinderen tot 12 jaar

Soort zorg

Dagbesteding

Groepsgrootte

3-5 deelnemers
De activiteiten bestaan uit het helpen voeren en verzorgen van de dieren, buitenspelen en creatief bezig zijn met de seizoenen van het jaar en uiteraard thema's als Pasen, Sinterklaas en Kerst.
Wij bieden dagbesteding aan het jonge kind die om uiteenlopende redenen tijdelijk niet in staat zijn om basisonderwijs te kunnen volgen. Door te helpen bij de dagelijkse activiteiten op de boerderij, wordt de mogelijkheid geboden om tot rust te komen en een beetje op te laden. Het doel is om uiteindelijk terug te kunnen keren naar een passende vorm van onderwijs.
Zorgboerin Femke is HBO afgestudeerd Pedagoog en heeft ervaring opgedaan op o.a. medisch kinderdagverblijf. Zorgboer Wouter is afgestudeerd boer :)

Een knusse 'retro caravan' om creatief bezig te kunnen zijn maar ook om even een drankje en een hapje te kunnen nuttigen of een spelletje te spelen. Het erf is overzichtelijk en gezellig om een rondje met de skelter(s) te rijden. Ook de step of fiets staat altijd klaar. In de tuin kan er naar de sierkipjes gekeken worden of even fijn op de schommel met de haartjes in de wind. Op de rekstok kan een koprol gemaakt worden, in de zomer een duik in het zwembad(je) en het hele jaar kunnen er natuurlijk taartjes gemaakt worden in de zandbak.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden