Zorgboerderij Boom-Van de Nes

Wij hebben een gezellige boerderij waar kinderen tussen de 8 en 17 jaar van harte welkom zijn. Wij hebben paarden pony''s , geiten , kippen , konijnen 2 honden en katten. Wij doen de zorg bij ons in de boerderij waar we een thuis situatie creƫren.
Door de ruimte die wij bieden vermaken de kinderen zich heerlijk in het buitenleven van de Beesmter . kom gerust een keer kijken!

Hier zitten wij

Zorgboerderij Boom-Van de Nes
Middenweg
1462 HE Middenbeemster

Openingsdagen

3 dagen open

Chantal Boom

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Soort zorg

Dagopvang,Logeeropvang,Sportbegeleiding

Groepsgrootte

6-9 deelnemers,10-15 deelnemers
Wij hebben schapen, geiten, kippen koeien ,pony's en paarden. De kinderen kunnen: paardrijden, koken, werken in de tuin, bomen snoeien, borstelen van de dieren en de hokken schoonmaken. Daarnaast doen we ook veel spelletjes. Ook kunnen ze lekker vissen en bezig zijn bij de sloten, hutten bouwen en hun eigen creativiteit kwijt. Skelters zijn favoriet waar de kinderen helemaal gek op zijn.
Zorgboerderij voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar. Het zijn voornamelijk kinderen met een autisme verwante stoornis, adhd en pdd nos. Het is fijn om het kind even de thuis situatie te ontlasten en lekker bij ons op de boerderij door ons te laten verwennen . Maar ook helpen de kinderen met klusjes snoeien, schilderen ,en alles om de boerderij heen .
De zorgboerin heeft BHV.
een keurmerk bij Federatie en landbouw.
Wij hebben logeeropvang met gescheiden kamers voor jongens en meisjes
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden