White Ranch

Wij zijn de familie de Wit en wij willen graag anderen laten meegenieten van de ruimte en het buitenleven. Op onze biologische boerderij de "White Ranch" is daarvoor volop mogelijkheid. We zijn landelijk gelegen, maar toch dicht bij stedelijk gebied. Op ons bedrijf is ruimte en aandacht voor mens en dier, met (boeren)hart en ziel.

Hier zitten wij

White Ranch
Groenedijk
1566 NV Assendelft
Naar website

Openingsdagen

2 dagen open

Myrna de Wit

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Ouderen
Kinderen tot 12 jaar

Soort zorg

Dagbesteding

Groepsgrootte

6-9 deelnemers
Er is veel te doen op onze boerderij en dat maakt de werkzaamheden afwisselend en leuk. U kunt bijvoorbeeld helpen bij het verzorgen van onze dieren: koeien, schapen, geiten, honden, kippen en konijnen. Allemaal hebben ze hun eigen verzorging nodig. U kunt daarom helpen voeren, opstrooien, vegen en uitmesten. U kunt zelf kiezen welke activiteiten u het leukst vindt.
We hebben een moestuin en een siertuin. Deze worden na de winter weer volledig in gebruik genomen. U kunt helpen in de tuinen met wieden, zaaien, oogsten en snoeien. Maar u kunt ook als ontspanning gewoon genieten van al het moois dat er staat, vliegt of loopt.
Ons bedrijf doet mee aan weidevogelbescherming. Dat vinden wij belangrijk en bovendien erg leuk. We zijn lid van de Agrarische Natuurvereniging in ons gebied en beschermen vogels door de nesten te zoeken en er indien nodig een nestbeschermer omheen te plaatsen.
Ons bedrijf telt 40 melkkoeien en ongeveer 15 stuks jongvee. We boeren op 32 hectare grasland. We hebben ook nog 3 schapen... deze zijn van onze zoon die er met veel plezier elk jaar lammetjes mee fokt. We houden veel van onze dieren en hebben ook nog geiten, konijnen,kippen, eenden, katten en een hond.
Wij staan open voor deelnemers met een:
- autisme spectrum stoornis
- verstandelijk beperking
- lichamelijke beperking
- psychische hulpvraag
- burn-out
- langdurig werklozen
- (dementerende)ouderen
- ex verslaafde (geen drugs)
Er is een ruime kantine en een toilet aanwezig.
Ook zijn wij een ontmoetingsboerderij. als u een indicatie heeft en een dagje mee wilt lopen op een zorgdag, zodat u kunt kijken of een zorgboerderij bij u past. Dan kunt u een afspraak maken met Tiny, Myrna of via Landzijde.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden