't Roode Hart

Wij Nico, Wendy en onze 3 kinderen Ruud, Floor en Lena zijn in 2015 gestart met onze geitenhouderij 't Roode Hart. Na ruime ervaring beide in de zorgsector hebben wij ons hart gevolgd. Het boerenleven bevalt ons erg goed en daarom willen we deze graag delen met andere. Zodat zij hier ook veel plezier aan kunnen beleven.

Hier zitten wij

't Roode Hart
grote sloot
1754 JJ Burgerbrug

Openingsdagen

3 dagen open

Nico en Wendy Borst/Roozendaal

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Kinderen tot 12 jaar
Volwassenen

Soort zorg

Begeleiding individueel,Dagbesteding,Dagopvang

Groepsgrootte

4-6 deelnemers

Het buiten en boeren leven staat bij ons centraal. De opvang gebeurd in een kleinschalige groep. In onze huislijke kantine. Verzorgen van onze geiten en lammeren zijn dagelijkse activiteiten. Maar ook verzorgen van onze andere dieren zoals paarde, pony, kippen, duiven en hond. Tuinieren en onderhouden van stallen en machines zijn ook activiteiten die ondernomen kunnen worden op onze de boerderij.
Onze 3 paarden en 2 pony hebben een eigen stal. Met een overdekte binnenbak. De paarden kunnen geborsteld worden en verzorgd.

Wij ontvangen graag op de maandag, dinsdag en woensdag volwassen deelnemers met een zorgvraag. In onze huiselijke kantine

Wendy heeft ruime 22 jaar ervaring in de zorgsector. Na de SPW opleiding de Z-Verpleegkundige opleiding afgerond en BIG geregistreerd.
Nico heeft MMZ opleiding afgerond en 5 jaar gewerkt op de Noorderhoeven in schoorl als zorgboer.

De boerderij heeft grote stallen bij slecht weer is er ook voldoende ruimte om een fijne dag bij ons te beleven. Ons bedrijf is grotendeels verhard. Op enkele drempeltjes na is deze toegankelijk met hulpmiddelen. De ontspanning momenten gebeurd in de knusse kantine.

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden