't Keetje

Hallo, wij zijn Jan, Tineke, Ilse en Evelien de Boer en hebben samen Fruitkwekerij ’t Keetje. Er heerst hier altijd een gezellige, ontspannen sfeer. En er is genoeg te doen, of in de tuin, of bij de dieren of gewoon een heerlijke wandeling maken in de tuin. Kom gerust eens genieten!

Hier zitten wij

't Keetje
Kadijkweg 65A
1614 MA Lutjebroek
Naar website

Openingsdagen

5 dagen open

Jan en Tineke de Boer

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Soort zorg

Begeleiding groep

Groepsgrootte

16-20 deelnemers

Op ons bedrijf is van alles te doen. We hebben een fruitkwekerij, boerderijwinkel en lunchroom met beleeftuin. Al onze werkzaamheden komen hieruit voort. De buitenploeg helpt bij het zaaien, verzorgen en oogsten van de moestuin, boomgaard en het klein fruit. Van het fruit dat bij ons groeit maken we de lekkerste dingen als taarten, jam, siropen en ga zo maar door. Onze appeltaart is zelfs al bekend in de hele omgeving. Daarnaast prijzen we producten voor de winkel en voorzien we de producten van mooie etiketten. Ook op creatief gebied is er voldoende om je uit te leven. Verder hebben we ook nog wat dieren rondlopen die verzorgd moeten worden. We hebben ook een terras, als je het leuk vindt kun je ook de bezoekers een kop koffie of appeltaart serveren. Je kunt mee producten bij telers ophalen of naar de groothandel. Het voordeel van dit alles is, dat je altijd wel andere mensen ontmoet. We kijken voor iedereen wat haar of zijn interesses is en zoeken daarbij de activiteiten die aansluit. Omdat we zoveel verschillende werkzaamheden hebben is er altijd wel wat leuks te doen!

Wij staan open voor alle doelgroepen. Wij kiezen bewust voor een 'mix' van doelgroepen, in de praktijk blijkt dit verrassend goed werkt en dat ze veel van elkaar kunnen leren.

Wij, Jan en Tineke en onze dochter Evelien, zijn altijd aanwezig en aanspreekbaar voor de deelnemers. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en proberen de sfeer ongedwongen en gezellig te houden. Verder hebben wij regelmatig stagiaires.

We hebben een grote kantine waarin we met z'n allen koffie drinken en lunchen. Er zijn verschillende ruimtes om in te werken en er kan gebruik gemaakt worden van de rustruimte. Daarnaast is er een invalidentoilet aanwezig en is alles gelijkvloers.
Buiten zijn er betonnen paden aangelegd om ook met de rolstoel overal te kunnen komen.

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden