't Keetje

Hallo, wij zijn Jan, Tineke, Ilse en Evelien de Boer en hebben samen Fruitkwekerij ’t Keetje. Er heerst hier altijd een gezellige, ontspannen sfeer. En er is genoeg te doen. Of in de tuin, of bij de dieren of gewoon een heerlijke wandeling maken in de tuin.

Kom gerust eens genieten!

Hier zitten wij

't Keetje
Kadijkweg 65A
1614 MA Lutjebroek
Naar website

Openingsdagen

Maandag t/m vrijdag.

Vervoersmogelijkheden

Het vervoer kan in overleg worden geregeld.

Jan en Tineke de Boer

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Kinderen tot 12 jaar
Jongeren
Volwassenen
Ouderen

Soort zorg

Dagbesteding

Soort boerderij

Fruitkwekerij

Groepsgrootte

16-20 deelnemers

KvK nummer

85020958

Wat is er te doen

Op ons bedrijf is van alles te doen. We hebben een fruitkwekerij, boerderijwinkel en lunchroom met beleeftuin. Al onze werkzaamheden komen hieruit voort. De buitenploeg helpt bij het zaaien, verzorgen en oogsten van de moestuin, boomgaard en het klein fruit.

Van het fruit dat bij ons groeit maken we de lekkerste dingen als taarten, jam, siropen en ga zo maar door. Onze appeltaart is zelfs al bekend in de hele omgeving. Daarnaast prijzen we producten voor de winkel en voorzien we de producten van mooie etiketten.

Ook op creatief gebied is er voldoende om je uit te leven. Verder hebben we ook nog wat dieren rondlopen die verzorgd moeten worden. We hebben ook een terras, als je het leuk vindt kun je ook de bezoekers een kop koffie of appeltaart serveren. Je kunt mee producten bij telers ophalen of naar de groothandel.

Het voordeel van dit alles is, dat je altijd wel andere mensen ontmoet. We kijken voor iedereen wat haar of zijn interesses is en zoeken daarbij de activiteiten die aansluit. Omdat we zoveel verschillende werkzaamheden hebben is er altijd wel wat leuks te doen!

Voor wie

Wij staan open voor alle doelgroepen. Wij kiezen bewust voor een 'mix' van doelgroepen, in de praktijk blijkt dit verrassend goed werkt en dat mensen veel van elkaar kunnen leren.

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden