't Dekkerskwartiertje

Wij zijn de Dekkers uit Ursem: zorgboeren Linda, Rob en Kim Dekker zijn in 2020 de zorgboerderij gestart.

Samen met Cindy, Robin, Tess en Karla vormen wij een hecht en veelzijdig team. Wij hebben kennis op verschillende vlakken waardoor we elkaar mooi aanvullen. Hiermee hopen wij een leuke en betekenisvolle dag aan de deelnemers te kunnen geven.

Hier zitten wij

't Dekkerskwartiertje
Julianastraat 30
1633 LM Avenhorn

Openingsdagen

maandag t/m zaterdag

Vervoersmogelijkheden

In overleg kunnen wij deelnemers ophalen en thuisbrengen.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Jongeren
Kinderen tot 12 jaar
Volwassenen
Ouderen

Soort zorg

Dagbesteding, Logeren (kinderen)

Soort boerderij

Bloemenkwekerij

Groepsgrootte

10-15 deelnemers

Wat is er te doen

  • Grote tuin met speeltuin
  • Moestuin met groentes en fruit¬†
  • Knutselen, timmeren, zagen en bouwen
  • Huisdieren om mee te knuffelen

Bij ons aan de Uitgang is er van alles te doen. Wij hebben een heerlijk grote tuin en een overzichtelijk pad. Hier kunnen kinderen rustig, veilig en lekker spelen. Wij hebben een schommel, trampoline, een 'silohut' en skelters. In de zomer staat er een groot zwembad.

Ook is er ruimte om met de handen in de grond te gaan in onze moestuin en hebben wij een boomgaard met appels, peren, pruimen en kastanjes. Op het erf zijn er allemaal klusjes te doen, kun je timmeren, zagen, knutselen en bouwen in de schuur of werkplaats.

Daarnaast is een boerderij geen boerderij zonder dieren. Wij hebben een hele lieve labrador Banjer en 2 lieve knuffelkatten. Wij hebben een paar scharrelkippen en leuke eendjes. Ook Ted en Bibi, onze grote konijnen hebben veel liefde nodig.

Als het geen mooi weer is om buiten te spelen gaan we binnen creatieve activiteiten doen in huis, de schuur of in de kantine. Denk hierbij aan knutselen, bakken, spelen, spelletjes, verkleden, opmaken, etc. Er is heel veel mogelijk.

Voor wie

Wij bieden dagbesteding aan kinderen en jongeren met: een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, een vorm van autisme, gedragsproblemen en kinderen die door omstandigheden noodgedwongen thuiszitten van school.

Verder zijn wij erg flexibel en lijkt het ons ook heel leuk om andere deelnemers te ontvangen. Iedereen is van harte welkom!

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden