't Dekkerskwartiertje

Wij zijn familie Dekker: Rob, Linda, Kim, Cindy en Robin. Sinds 2020 zijn wij samen een zorgboerderij gestart.

Samen vormen wij een hecht en veelzijdig team. Wij hebben kennis op verschillende vlakken waardoor we elkaar mooi aanvullen. Hiermee hopen wij een leuke en betekenisvolle dag aan de deelnemers te kunnen geven. 

Hier zitten wij

't Dekkerskwartiertje
Julianastraat 30
1633 LM Avenhorn

Openingsdagen

Maandag t/m zaterdag

Vervoersmogelijkheden

In overleg kunnen wij deelnemers ophalen en thuisbrengen.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Jongeren
Kinderen tot 12 jaar
Volwassenen
Ouderen

Soort zorg

Dagbesteding, Logeren (kinderen)

Soort boerderij

Bloemenkwekerij

Groepsgrootte

10-15 deelnemers

KvK nummer

82728070

Wat is er te doen

Bij ons in de kas is er van alles te doen. Wij hebben een grote kas en buiten een pad. Hier kunnen kinderen rustig, veilig en lekker spelen. Wij hebben een schommel, trampoline en skelters. In de zomer staat er een groot zwembad. Ook is er ruimte om met de handen in de grond te gaan in onze moestuin. Bij ons zijn er allemaal klusjes te doen, kun je timmeren, zagen, knutselen en bouwen in de werkplaats.
Daarnaast is een zorgboerderij geen boerderij zonder dieren. Wij hebben een hele lieve labrador Banjer en 2 lieve knuffelkatjes. Wij hebben een paar scharrelkippen en leuke eendjes die veel liefde nodig geven en nodig hebben. Als het geen mooi weer is om buiten te spelen gaan we binnen creatieve activiteiten doen in de kas of in de kantine. Denk hierbij aan knutselen, bakken, spelen, spelletjes, verkleden, opmaken, etc. Er is heel veel mogelijk.

Voor wie
Wij bieden dagbesteding aan kinderen en jongeren met: een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, een vorm van autisme, gedragsproblemen en kinderen die door omstandigheden noodgedwongen thuiszitten van school. Ook hebben wij op dit moment een deelnemer met beginnende dementie.

Verder zijn wij erg flexibel en lijkt het ons ook heel leuk om andere deelnemers te ontvangen. Iedereen is van harte welkom!

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden