Stal Liza

Wij zijn Aafke Praat en Bastiaan Houtenbos en we hebben een pensionstal en manege met 30 paarden en pony's. Wij geven heel veel om het welzijn van mens en dier. Daarom zijn wij ook gestart met de zorgboerderij. Er is veel tijd voor elkaar, en iedereen is welkom. Lekker gezellig samen buiten zijn en een leuke dag hebben tussen de paarden, andere dieren en in de natuur!

Hier zitten wij

Stal Liza
Slagterslaan 32
1647 CB Berkhout
Naar website

Openingsdagen

3 dagen open

Aafke Praat

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Soort zorg

Begeleiding groep,Dagbesteding

Groepsgrootte

4-6 deelnemers, 6-9 deelnemers
Bij het verzorgen van de paarden horen heel veel verschillende klusjes. Het mesten van de stallen, mest uit de paddock halen. Hooinetten vullen en hooi aan de paarden voeren. Het erf vegen en kleine onderhoudsklusjes, gras maaien, bomen snoeien, putten leeg halen. Ook het verzorgen van de paarden, poetsen en knuffelen mag . Daarnaast zullen we samen koffie drinken, kunnen we samen koken en bakken. In de tuin kunnen we bollen planten. In het voorjaar komen er schattige lammetjes die uit de fles mogen drinken.
We hebben plek voor jong en oud. Voor een dagje tussen de paarden en lekker genieten. Maar er is ook ruimte om dingen te leren, met groei voor verantwoordelijkheid voor klussen op het bedrijf.
De begeleiding is in handen van Aafke Praat
We hebben de verwarmde kantine van 120 vierkante meter boven ( er is nog geen stoel lift aanwezig)
We hebben een invalide toilet
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden