Waar ben je naar opzoek?

Schimmelpenninck Hoeve

U bent van harte welkom op deze prachtige zorgboerderij de Schimmelpenninckhoeve in Abcoude waar de familie Verhoef hun melkveebedrijf runnen. Op de boerderij, die is gebouwd in 1939, wordt al enkele generaties lang hard gewerkt. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het boerenleven is de familie aan paar jaar terug een camping begonnen. Het is daardoor in de vakantieperioden gezellig druk op en rond het erf.

Hier zitten wij

Schimmelpenninck Hoeve
De Horn 6
1396 HT Baambrugge

Openingsdagen

3 dagen open

Wim Verhoef

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Soort zorg

Dagbesteding

Groepsgrootte

_6-9 deelnemers
Naast de 75 melkkoeien die verzorging krijgen zijn er ook de kippen en de ezels die voer nodig hebben en natuurlijk aandacht. Op zo'n intensief bedrijf is altijd wel wat te doen en voor ieder wat wils. Zo zijn er veel onderhoudsklussen aan de stal en schuren, zorgen dat het vervoer goed is opgeslagen enz enz. Lekker even een hengeltje uitgooien in het riviertje de Angstel kan natuurlijk ook.
Wij staan open voor deelnemers met autisme spectrum stoornis, deelnemers met lichamelijke, verstandelijke, psychische hulpvraag. Daarnaast zijn (dementerende)ouderen welkom op ons bedrijf. Ook is er plaats voor deelnemers met burn-out of langdurig werklozen.
De boerderij heeft een kantine met onder andere een keuken, verwarming, radio, tafel en stoelen waar gegeten en gedronken wordt, of even lekker wordt uitgerust.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden