Hof van Kijk-Uit

Op een idyllische locatie, aan de rand van het Noordhollands Duinreservaat in Castricum, biedt het Hof van Kijk Uit, zinvolle en leuke dagbesteding. Bij het Hof van Kijk Uit volgen we ons hart, maar wel met twee benen op de grond. Er wordt individueel bekeken met welke reden, interesse en mogelijkheden de cliënt bij ons wil komen. Afhankelijk van noodzakelijke begeleiding en persoonlijke doelen worden werkzaamheden aangeboden die passend zijn. Ons uitgangspunt is dat er evenwicht moet zijn tussen ontspanning, werkzaamheden, leermomenten en persoonlijke aandacht.

Hier zitten wij

Hof van Kijk-Uit
Oude Schulpweg 4
1901 NV Castricum
Naar website

Openingsdagen

6 dagen open

Peter Klaver

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Soort zorg

Begeleiding groep,Begeleiding naar - of op werk,Dagbesteding

Groepsgrootte

10-15 deelnemers
Wil je lekker buiten bezig zijn? Weer en wind zijn je vrienden? Vind je het prima als je vieze handen krijgt? Of heb je ‘groene’ vingers? Dan heb je de ideale werkplek gevonden. In het duingebied rondom het Hof van Kijk Uit kan je onder andere helpen met het vrijhouden van de wandel- en fietspaden van overgroeiende takken van bomen en struiken, het pas gemaaide gras opruimen en er voor zorgen dat zwerfvuil tot de verleden tijd behoort.
Ook hebben we een moestuin waar de heerlijkste rabarber en aardbeien groeien. Dat kan natuurlijk alleen als jij de planten verzorgt. Je zal je verbazen hoe mooi rood een radijsje kleurt of hoe krom een komkommer kan worden.
Wij ontvangen verschillende doelgroepen, neem gerust contact op om te kijken of er een plek voor jou beschikbaar is. Wij zijn dinsdag t/m zondag geopend, op zaterdag en zondag voornamelijk horeca gerelateerd.
AB activiteitenbegeleiding, Pabo, diverse aan het onderwijs gerelateerde trainingen omtrent gedragsproblematiek en autisme,
MDGO-VZ (kraam, bejaarden, thuis en gehandicaptenzorg), Z- verpleegkundige, Praktijkopleider zorg, BHV, Training Sociaal Emotionele Ontwikkeling, bijscholing autisme.
Invalidentoilet aanwezig
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden