Waar ben je naar opzoek?

Geitenhouderij 't Roode Hart

Wij Nico, Wendy en onze 3 kinderen Ruud, Floor en Lena zijn in 2015 gestart met onze geitenhouderij 't Roode Hart. Na ruime ervaring beide in de zorgsector hebben wij ons hart gevolgd. Het boerenleven bevalt ons erg goed en daarom willen we deze graag delen met andere. Zodat zij hier ook veel plezier aan kunnen beleven.

Hier zitten wij

Geitenhouderij 't Roode Hart
Grote Sloot 146
1754 JJ Burgerbrug

Openingsdagen

4 dagen open

Nico en Wendy Borst?Roozendaal

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar

Soort zorg

Begeleiding individueel,Dagbesteding,Dagopvang,Logeeropvang

Groepsgrootte

3-5 deelnemers
Het buiten en boeren leven staat bij ons centraal. De opvang gebeurd in klein schalige en in huislijke sfeer. Verzorgen van onze geiten en lammeren zijn dagelijkse activiteiten. Maar ook verzorgen van onze andere dieren zoals paarde, pony, kippen, duiven en hond. Tuinieren en onderhouden van stallen en machines zijn ook activiteiten die ondernomen kunnen worden op onze de boerderij.
Wij ontvangen graag op de maandag, dinsdag en woensdag volwassen deelnemers met een zorgvraag. Op de zaterdagen kinderen met een zorgvraag.
Wendy heeft ruime 22 jaar ervaring in de zorgsector. Na de SPW opleiding de Z-Verpleegkundige opleiding afgerond en BIG geregistreerd.
Nico heeft MMZ opleiding afgerond en 5 jaar gewerkt op de Noorderhoeven in schoorl als zorgboer.
De boerderij heeft grote stallen bij slecht weer is erook voldoende ruimte om een fijne dag bij ons te beleven. Ons bedrijf is grotedeels verhard. Op enkele drempeltjes na is deze toegangelijk met hulpmiddelen. De ontspannings momenten gebeurd in huiselijke sfeer aan de keukentafel.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden