De Vrijheid

Hallo! Wij zijn een zorgboerderij en tevens een moderne melkveehouderij, een echt familiebedrijf. Ook houden we ons bezig met het opfokken van jong vee om het bedrijf groeiende te houden. Op dit moment hebben we ongeveer 180 melkkoeien en 130 stuks jongvee. Wij zijn gevestigd op een mooie locatie in Warmenhuizen nabij het bos en strand.

Hier zitten wij

De Vrijheid
Diepsmeerweg 46
1749 AZ Warmenhuizen
Naar website

Openingsdagen

Maandag t/m vrijdag.

Vervoersmogelijkheden

In overleg.

Femke Borst

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Kinderen tot 12 jaar
Jongeren
Ouderen

Soort zorg

Dagbesteding en logeren voor kinderen.

Soort boerderij

Melkveehouderij

Groepsgrootte

10-15 deelnemers

KvK nummer

59511710

Wat is er te doen

Buiten activiteiten binnen een veilige omgeving, zoals schommelen, trampoline springen, helpen in de tuin enzovoort.

Omdat het gaat om een gemoderniseerd bedrijf, is de boerderij zelf geen speelplek. Natuurlijk is het wel mogelijk om onder begeleiding door de stal te lopen en de koeien te voeren of de kalfjes te aaien. Ook kippen voeren en spelen met de hond en de katten behoren tot de mogelijkheden.

In de zomer kunnen we picknicken in het land en zetten we ons zwembadje op. Binnen activiteiten die aangeboden worden zijn gezamenlijke spellen, koken en bakken, vrij spelen en creatieve activiteiten. Ook kunnen we uw kind een aantal keren per jaar een uitstapje aanbieden die gerelateerd kunnen zijn aan het seizoen van het jaar. Hierbij kunt u denken aan een bezoek aan het bos of strand of het bekijken van bijvoorbeeld een carnavalsoptocht.

 

Voor wie

Wij zijn een zorgboerderij voor ouderen, (jonge) mensen met dementie en op zaterdag kinderen van 0 t/m 14 jaar met een beperking. Hierbij kunt u denken aan autisme, ADHD of PDD-nos. Ook een onrustige thuissituatie kan voor ons een reden zijn om zorg te bieden. Wij zijn toegankelijk voor valide kinderen met uitzondering op het logeren.

 

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden