De Maartenshoeve

In de Sammerspolder tussen Egmond aan de Hoef en Heiloo ligt de 'Maartenshoeve'. Midden tussen de bollenvelden, waar rust nog een dagelijks goed is. Hier word je door Lisanne en Nico hartelijk ontvangen, waarna je in en rondom de hoeve kunt genieten van de planten en de dieren. We hebben gekozen voor de kleinere boerderijdieren in combinatie met alles wat hier groeit en bloeit. Veel mensen voelen zich meer op hun gemak bij schapen, kippen en kleinvee dan bij een grote koe of een paard. Natuurlijk staan de dieren te trappelen om verzorgd en vertroeteld te worden.Hier zitten wij

De Maartenshoeve
Rinnegommerlaan
1934 PE Egmond aan den Hoef

Openingsdagen

Dinsdag en woensdag.

Vervoersmogelijkheden

In overleg kan het vervoer verzorgd worden door de zorgboerderij.

Lisanne Kraakman

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Ouderen
Volwassenen

Soort zorg

Dagbesteding

Soort boerderij

Hobbyboerderij

Groepsgrootte

4-6 deelnemers

KvK nummer

59144882

Wat is er te doen

Voor een brede groep van mensen, is er veel te genieten en te doen op de Maartenshoeve. Wij gaan uit van wat jij wilt en kunt. Zorg voor de dieren, de planten en voor elkaar, geeft die stimulans die we allemaal hard nodig hebben.


De tuin, het erf, de boomgaard en de moestuin staan voor je open. Voor de mensen die handig zijn met deegroller, hout of metaal is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld taarten te bakken of met hout te werken. Natuurlijk wordt er ook gewandeld in de mooie omgeving tussen bloemen en duin.

In overleg is er veel mogelijk. Voorop staat dat je kunt genieten van de tijd die je op de 'Maartenshoeve' doorbrengt. Wij bieden een ontspannen omgeving om tot jezelf te komen. Hierbij is contact met de dieren en de zorg voor wat groeit en bloeit een belangrijke factor. Dit alles is onderdeel van het dagelijkse leven op de 'Maartenshoeve'. Mocht je beperkt zijn in je mogelijkheden dan zijn er voldoende alternatieven op meer huishoudelijk gebied of bijvoorbeeld tekenen of schilderen. Naast de bezigheden is er voldoende tijd om rustig aan een koppie te zitten en te praten en te lachen met elkaar. Ons motto is 'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'.

 

Voor wie

De Maartenshoeve biedt ruimte voor een aangename dagbesteding voor onder meer ouderen die gewoon een prettige daginvulling zoeken, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met beginnende of voortschrijdende dementie.

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden