De Landman

Dit is het bedrijf van Jaap Hoek Spaans en Diane Muts. Welkom! Wij hebben een biologisch bedrijf met zoogkoeien en schapen. Ons bedrijf is volledig gericht op natuurbeheer. Naast het houden van de dieren is de natuurontwikkeling een even belangrijke tak. De koeien en schapen lopen zomers in de weide en worden in de wintermaanden ondergebracht in een potstal. Dat is een stal waarin de dieren vrij rondlopen en dagelijks worden gestrooid met vers stro. We fokken met verschillende schapenrassen.

Hier zitten wij

De Landman
Middelie
1472 GP Middelie
Naar website

Openingsdagen

4 dagen open

Diane Muts

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Groepsgrootte

10-15 deelnemers
Op ons bedrijf is er altijd van alles te doen. Daarbij kun je denken aan het verzorgen van de dieren, het beheer van de graslanden en bloemrijke oevers, het onderhoud van damhekken en natuurlijk de tuin.
Een tuin met veel vruchten die zich heerlijk tot jam en sappen laten verwerken. Wanneer je daar belangstelling voor hebt..we willen het je graag leren.
Naast het werk vinden wij het belangrijk dat er ook voldoende tijd wordt besteed aan leuke dingen. Zowel in de zomer als in de winter is er volop activiteit. Op het bedrijf worden groenten/kruiden geteeld voor de voedselbank. Ook de eieren van de kippen zijn bestemd voor de voedselbank.
Op ons bedrijf zijn deelnemers met een autisme spectrum stoornis welkom. Ook staan wij open voor deelnemers met een psychische hulpvraag, dementerende ouderen en verslavingsachtergrond.
De zorgboer en zorgboerin zijn beiden gediplomeerd.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden