De Groeierij

Stichting de Groeierij is gevestigd in de Wijkermeerpolder achter Beverwijk, tegen de oude Vuurlinie aan. Bij de boer groeien allerlei soorten groenten en iedereen is welkom om op het land en in de kas en schuur mee te helpen. De Groeierij vindt werken belangrijk, want van werken ga je je beter voelen. Je gaat er eigenlijk een beetje van groeien! Maar naast het werken, is ontspanning ook belangrijk. Wij besteden veel aandacht aan een goede sfeer en humor maakt het werken bij de Groeierij tot een feest. Kom het zelf maar ervaren!

Hier zitten wij

De Groeierij
Noorderweg 8
1948 PK Beverwijk
Naar website

Openingsdagen

Maandag t/m vrijdag.

Vervoersmogelijkheden

In overleg kan het vervoer verzorgd worden door de zorgboerderij.

Bas Steeman

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Jongeren
Volwassenen
Ouderen

Soort zorg

Dagbesteding

Soort boerderij

Tuinderij

Groepsgrootte

6-9 deelnemers

KvK nummer

53280512

Wat is er te doen

De Groeierij heeft een grote tuin, waar heel veel lekkers groeit. Vooral de aardbeienpluktuin is een feest voor het oog en de mond.
Op een kwekerij staat natuurlijk alles in het teken van de seizoenen. Zaden, planten, oogsten. Ondertussen schoffelen en wieden, maar ook moeten we de tomaten dieven.

Arbeidsvaardigheden zijn natuurlijk belangrijk, maar sociale vaardigheden minstens evenzo. Daarom lunchen wij gezamenlijk. Wij dekken iedere dag een gezellige en gevarieerde lunchtafel.
Indien er een vervoersindicatie is, zorgen wij voor het vervoer.

 

Voor wie

Bij ons is iedereen welkom die graag buiten is. Wij begeleiden mensen met een verstandelijk beperking, mensen met een stoornis in het autistisch spectrum, mensen met psychische problematiek en (dementerende)ouderen. Ook deelnemers met een burn-out of langdurig werklozen kunnen bij ons terecht.

 

 

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden