Boerderij Kerkzicht

Gezelligheid en ongedwongen meehelpen zijn de belangrijkste eigenschappen op deze boerderij in de Bovenkerkerpolder. Zorgboerin Marijke en haar man Frans heten iedereen van harte welkom.

Hier zitten wij

Boerderij Kerkzicht
Ringdijk Bovenkerker Polder
1188 WC Nes aan de Amstel
Naar website

Openingsdagen

4 dagen open

Marijke Schmitz

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Groepsgrootte

6-9 deelnemers
Op de boerderij is altijd veel te doen zoals het verzorgen van de dieren, schoonmaken van de stallen maar vooral van genieten van de prachtige omgeving. Er is ruim de tijd om te genieten van een heerlijke lunch met producten uit de moestuin. In deze moestuin is er ook dagelijks genoeg te doen van zaaien, onkruid wieden, watergeven tot oogsten aan toe.Een deel van de groenten wordt aan de Voedsel -bank geschonken. Dat er een klein winkeltje is waar op zaterdagmiddag hout producten kunnen worden gekocht. Om het winkeltje iedere week weer aantrekkelijk te maken kan er ook nog wel wat hulp worden gebruikt. Ook moeten veel houten voorwerpen van de boerderij worden gerepareerd, of wordt er soms een bankje of tafel gemaakt en hout gekloofd.
Deze boerderij is geschikt voor iedereen vanaf 17 jaar. Het maakt hier niet uit of je veel of weinig kunt, veel of weinig wilt doen, er is voor elk wat wils.
Kinderen met het Syndroom van Down kunnen via de Stichting SAM ook op de boerderij terecht.
gediplomeerd Bedrijfsleider Zorgbedrijf Dier
Schapenverloskundige
BHV
stage van het ROC-Top
De boerderij beschikt over een nieuwe kantine in de voormalige melkstal. In november 2011 is de kantine groots geopend door de burgemeester van Amstelveen. De boerderij voldoet aan het Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen van de Federatie Landbouw en Zorg.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden