Binnen Best

Zorgboerderij Binnen Best is van oorsprong een melkveebedrijf in Abcoude. Naast koeien en schapen hebben wij onder andere paarden, kippen en konijnen. Op zorgboerderij Binnen Best bieden wij, Nico en Tanja, dagbesteding aan mensen en kinderen die graag op de boerderij zijn. Door verschillende activiteiten met de dieren en/of op het erf (tuin, onderhoud, machines) hopen wij met elkaar er een leuke tijd van te maken.

Hier zitten wij

Binnen Best
Gein zuid 10
1391 GT Abcoude
Naar website

Openingsdagen

4 dagen open

Tanja Roelofsen

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Soort zorg

Begeleiding groep,Dagbesteding

Groepsgrootte

4-6 deelnemers
Wij hebben een grote verscheidenheid aan dieren die gevoerd en verzorgd kunnen worden. Daarnaast ook andere bezigheden rondom de boerderij zoals onderhoud aan gebouwen, machines en activiteiten rondom de (moes)tuin. Ook staan we open om aan de slag te gaan met ideeën van anderen. Het koffie/thee drinken en lunchen met elkaar heeft een belangrijke rol bij ons op de zorgboerderij.
Op zorgboerderij Binnen Best bieden wij dagbesteding aan mensen en kinderen die graag op de boerderij zijn. Wij hebben een brede doelgroep waarbij met name gekeken wordt naar de groep en ieder individueel.
Op zaterdag bieden wij tevens dagbesteding aan kinderen en/of jongeren met een hulpvraag.
Begeleiding van mensen in een groep van 5 à 6 mensen.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden