Waar ben je naar opzoek?

Alpaca Eco Farm

De een speelde winkeltje, een ander werd astronaut of brandweervrouw. Maar wij, Carlijn Grobben en Dave Rickli, droomden als kinderen van een boerderij. Geen boerderij met koeien en kippen, maar een met bijzondere dieren. Sinds de aankomst van onze zes alpaca mannetjes komt onze droom uit.
Op onze alpaca boerderij geven we mensen de kans om kennis te maken met onze droom en deze bijzondere dieren.

Hier zitten wij

Alpaca Eco Farm
Hoeverweg 13
1934 PK Egmond aan den Hoef
Naar website

Dave Rickli

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden
Dagbesteding
Groeien en waardevolle momenten beleven doe je samen! Door samen te werken met cliënten en vrijwilligers hopen we met veel plezier aan meer mooie doelen te kunnen werken.

Top Kwaliteit Alpaca’s
Onze alpaca’s zijn zorgvuldig uitgekozen. Wij kiezen voor de gezondheid van onze dieren. Geen voor de winst geboren alpaca’s op onze boerderij, maar dieren die met liefde en zorg opgroeien. Ze behoren tot de top van Nederland! Dit is terug te zien aan de kwaliteit van de wol, de bouw en de gezondheid van de dieren.

Duurzaam/ Biologisch
Tijdens onze reis door Peru kwamen we in contact met lokale (duurzame) alpaca boeren. De 6000 jaar ervaring in de unieke alpacawol verwerking is terug te zien aan de hoge kwaliteit van de producten. Door samen te werken met deze boeren zijn wij verzekerd van duurzame traditionele producten en steunen wij de lokale bevolking. Daarnaast maken we gebruik van duurzame energie door middel van o.a. zonnepanelen en een warmtepomp. Ook streven we naar het gebruik van zoveel mogelijk biologische- en streekproducten.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden