Zorgboerderij Waterland

Zorgboerderij Waterland is een werkervaringsbedrijf en biedt dagbesteding en arbeidsreïntegratie op de boerderij aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.
Voor dagbesteding richten wij ons op mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), mensen met dementie, mensen met een psychiatrische beperking, mensen met een burn-out of mensen met chronische pijn.
Belangrijkste doel bij dagbesteding is zorgen voor een 'gouden randje' aan de dag voor mensen die dat zelf niet (meer) kunnen regelen.
Voor arbeidsreïntegratie richten wij ons op de doelgroep NAH, burn-out en chronische pijn.
Belangrijkste doel bij reïntegratie is maatschappelijke en sociale activering. Er vindt nauwe samenwerking plaats met de opdrachtgever.

Hier zitten wij

Zorgboerderij Waterland
Overlekergouw
1151 CX Broek in Waterland
Naar website

Openingsdagen

3 dagen open

Jolanda Nankman

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Volwassenen

Soort zorg

Begeleiding groep,Dagbesteding

Groepsgrootte

6-9 deelnemers
Wil je een 'gouden randje' aan je dag, maar kan je het zelf niet regelen..........
Dan is onze zorgboerderij echt iets voor jou!
De zorgboerderij staat in het mooiste dorp van Noord-Holland, Broek in Waterland. Dit is 10 kilometer verwijderd van Amsterdam. Op de boerderij zijn koeien, kalfjes, kippen, poezen en de hond Maybe. Door de prachtige omgeving kun je je dagelijkse zorgen even vergeten. Je bent bij ons welkom zoals je bent. Je doet bij ons vooral de dingen die je leuk vindt en die je aankan. Niets moet en veel kan. Je werkt samen met ongeveer vijf tot maximaal acht andere mensen.
Mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) mensen met een vorm van dementie, mensen met een psychiatrische beperking, en mensen met een burn-out. Een diverse doelgroep. De ervaring is dat mensen veel meer zijn dan hun beperking alleen. En als je erop toeziet dat iedereen elkaar ook zo benadert gebeuren er mooie dingen gedurende de dag.
De zorgboerin is fysiotherapeut en heeft jaren ervaring in de revalidatie. De zorgboerderij is gestart in 2008 en heeft sinds januari 2012 het keurmerk van de federatie Landbouw en Zorg.
De zorgboerderij is op maandag en woensdag en donderdag open. Mocht u interesse hebben dan bent u van harte welkom om een keer een kijkje te nemen.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden