Waar ben je naar opzoek?

Groene Handen

Zonder werkdruk kunnen mensen hier op de boerderij klusjes doen. Zowel met dieren en planten kunt U keuzes maken en ondernemen. U zult zien, de tijd vliegt als men nuttig en plezierig werk verricht. Om het huis is een grote tuin met 2 flinke vijvers, waarin je 's zomers de vissen kunt zien zwemmen. In de groentekas verbouwen we een groot aantal groente- en fruitrassen. Bovendien is het hier juist 's winters lekker gerieflijk.

Hier zitten wij

Groene Handen
Middelie 3a
1472 GN Middelie

Openingsdagen

4 dagen open

Jarin Hoek Spaans

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Groepsgrootte

6-9 deelnemers
Het verzorgen van de tuin: onkruid wieden, fruitrassen snoeien, fruit plukken en natuurlijk ook proeven. In de middagpauze kunt u zo nu en dan een eitje bakken of koken en de diverse groenten en fruitrassen verwerken in de lunch. Bovendien geeft o.a. een tomaatje de nodige vitaminen, nietwaar? In de winter zijn er voldoende bomen te snoeien, o.a. de wilgen, berken, eiken, kastanjeboom en hazelaar etc. etc.
Het verzorgen van de dieren: er zijn ca. 100 schapen op dit bedrijf van mijn ouders en wanneer u er bent, gaan we samen de schapen, maar ook de koeien tellen. De diverse soorten schapen geven een afwisselend beeld op het platteland. In dit veenweidegebied.
De Blondes Acquitaines lopen met hun kalfjes in de wei. (bij deze presentatie ziet u de fraaie omgeving van dit natuurgebied). In de winter lopen de koeien en kalveren in een van de grote potstallen. Voorkomende werkzaamheden zijn dan o.a. het voeren. Ook de verzorging van paarden, deze worden op de natuurlijke manier gehouden met 24 uur weidegang. Ook zijn er nog 2 schotse hooglanders aanwezig.
Bij ons zijn alle doelgroepen welkom.
Er is altijd een begeleider met BHV certificaat aanwezig.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden