Waar ben je naar opzoek?

de Landyn

De Landyn is een kleinschalig, biologisch tuinbouwbedrijf. Er is een boerderijwinkel en er worden groente-pakketten gemaakt. Er hangt een landelijke sfeer, waar rust en vriendelijkheid de boventoon voeren. Op het terrein hebben ook de kippen, schapen en andere dieren een plek gevonden. Een bedrijf waar nog ruimte is voor ontplooiing en welbevinden, voor een brede categorie mensen.

Hier zitten wij

de Landyn
Spieringweg 1228
2136 LR Zwaanshoek
Naar website

Openingsdagen

3 dagen open

Pieter-Jan Mesman

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Doelgroep

Kinderen tot 12 jaar

Soort zorg

Begeleiding groep,Begeleiding individueel,Begeleiding naar - of op werk

Groepsgrootte

_4-6 deelnemers,_6-9 deelnemers
De Landyn is een biologisch tuinbouwbedrijf. Er wordt veel op het land gewerkt en bij slecht weer in de schuur. Het betreft de voorkomende werkzaamheden als planten, oogsten en verzorgen van de gewassen. De groente wordt verkocht in onze boerderij-winkel, via ons groentepakket en aan restaurants. Verder onderhoud aan machines, kas, schuur, stal en inrichting van het land zijn werkzaamheden. De dieren worden ook met elkaar verzorgd.
Er is plek op de Landyn voor de volgende doelgroepen: mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een lichamelijke beperking, ouderen, mensen met psychische problematiek en de doelgroep reïntegratie naar de arbeidsmarkt.
De zorgboer heeft een MBO opleiding in de landbouw en een HBO opleiding gedaan in het onderwijs en daarin jaren werkzaam geweest. De zorgboerin heeft HBO maatschappelijk werk en is daarin ook jaren werkzaam geweest.
Wij zijn een kleinschalig bedrijf en werken samen met met vrijwilligers, die ook in staat zijn onze doelgroep samen met ons te begeleiden in het werk op het land, bij de dieren en in en rond de boerderijwinkel.
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden