De Klaverhoeve

Op ons biologisch bedrijf hebben we een flink koppel mooie blaarkoppen in de ruime heuvelstal. Zomers lopen ze lekker buiten. Naast koeien zijn op onze boerderij honden, katten, een paard, kippen en schapen te vinden. We hebben ca 60 ha. land met bloemrijke slootkanten. In de groentetuin worden diverse groenten en aardappels verbouwd. De hoogstamfruitbomen en bessenstruiken sieren het erf. Komt u zelf eens kijken hoe mooi de Zeevang is, een rustieke plek aan de rand van het Markermeer!

Hier zitten wij

De Klaverhoeve
Oosteinde
1474 ME Oosthuizen
Naar website

Openingsdagen

2 dagen open

Annette Vrolijk-Koopman

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Groepsgrootte

6-9 deelnemers
In de groentetuin is altijd iets te doen. U kunt hier een tomaatje van meepikken! In de nieuwe kas beginnen we al in februari met nieuwe teeltplannen, zaaien en planten.Zo kunnen we langer genieten van de seizoenen.
De 14 kippen leggen elke dag een vers eitje, die we aan de weg verkopen of voor zelfgebakken cake.
Elk voorjaar worden er weer enkele lammetjes geboren, samen met de zorgclienten zullen we ze goed verzorgen.
Sinds een paar jaar hebben we gekozen voor de opfok van kalveren van collega's met blaarkopkoeien. Dit ras hoort hier wel thuis, want ze is kleiner en vriendelijker in omgang.
Schilderklussen, houtkloven en hekjes maken horen ook tot de werkzaamheden.
Wij ontvangen mensen met een lichamelijke beperking, mensen uit de GGZ, beginnende dementerende ouderen, mensen met een nietaangeboren handicap, mensen die graag buiten zijn en willen meewerken en genieten van de boerderij.
Jan en Annette doen de begeleiding samen.
Annette heeft de opleiding verpleegkundige en ook de kwalificatie ondernemer op een zorgboerderij. Jan is de boer, hij haalt de mensen op. We hebben een vrijwilliger die het leuk vindt om iedereen weer thuis te brengen.
We halen de mensen op en brengen ze weer thuis. Purmerend- Volendam
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden