Waar ben je naar opzoek?

Boerderij Zeemanslust

Wij, Martin en Margriet, vormen samen met onze kinderen, Lucinda, Donny en Jackie, de familie van Tiel. Wij willen graag ons buitenleven delen met mensen die iets anders, iets zinvols met hun tijd willen doen. Het buiten zijn, in de tuin of in het land, het bezig zijn met de dieren geeft ons veel voldoening, en wij hopen dat we andere mensen kunnen laten mee genieten van al het moois dat de natuur heeft.

Hier zitten wij

Boerderij Zeemanslust
Oudelandsdijk 5
1458 PN Spijkerboor
Naar website

Openingsdagen

4 dagen open

Martin en Margriet,Jackie van Tiel

Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden

Soort zorg

Begeleiding groep

Groepsgrootte

_4-6 deelnemers,_6-9 deelnemers
Ons bedrijf is vooral hobbymatig, de lammeren worden wel in het najaar verkocht, en soms verkopen we wel eens een koe, maar over het algemeen is alles op ons bedrijf er vooral voor ons plezier. De tuin, het weiland, de mooie vergezichten zijn denk de dingen die ons bedrijf zo bijzonder maakt. Martin is van beroep loodgieter en zal er dan ook niet altijd zijn, in de weekenden worden dan ook vaak de klussen met de trekker gedaan. Het kleinere werk wordt dan ook vooral door Margriet en de cliënten gedaan.
Wij ontvangen deelnemers met een: -verstandelijke beperking -lichamelijke beperking -psychische hulpvraag -burn-out -verslavingsachtergrond -kinderen met autisme spectrum stoornis -(dementerende)ouderen
Zorgboerin in bezit van MBO certificaat: ‘Organiseert Zorg op het bedrijf’
Toilet, eetruimte, kantine
Interesse in een plek op onze boerderij?
Wij zijn aangesloten bij Landzijde: bel 0299 - 47 41 18
Aanmelden