Kwekerij Osdorp

Kwekerij Osdorp is een sociale firma waar dagelijks circa 75 mensen werken. We telen verschillende soorten tomaten en potplanten. Om marktconforme producten te telen is een uitdaging, maar geeft ook veel voldoening. Deelnemers ervaren op de Kwekerij dat het leuk is om te werken en om sociaal weer mee te tellen. Werken op de Kwekerij geeft structuur, een sociale leeromgeving en de kans een opleiding te volgen.

Tomaten telen is een mooie teelt om mee te maken. Te beginnen met jonge planten eind januari, naar planten tot het plafond, met volle trossen. De groene planten hebben we het hele jaar. Ook hier beginnen we met de stek. Afhankelijk van de soort gaan ze na een aantal weken naar de klanten. 

 

CONTACT INFORMATIE ZORG

Jeroen Klaassen
Email: jeroen.klaassen@kwekerijosdorp.nl
Mobiel: 0618035418

Lilian de Vries
Email: lilian.devries@kwekerijosdorp.nl
Mobiel: 0619963784

 

CONTACT INFORMATIE VERKOOP 

Algemeen - Jeroen Rijpkema
Email: jeroen.rijpkema@kwekerijosdorp.nl

 

Van Rozen naar Zorg en Duurzame Groenten

Kwekerij Osdorp in Amsterdam werd omgetoverd van een rozenkwekerij tot een bedrijf waar zorg voor mensen en productie van duurzaam geteelde groenten worden gecombineerd. De producten worden met het oog op het milieu geteeld door minder bestrijdingsmiddelen en kunstmest te gebruiken.

Bij Kwekerij Osdorp is iedereen aan het werk in eigen tempo. Wij werken met dak- en thuislozen, mensen met een verslavingsachtergrond, psychiatrie en reclassering. Personeel komt voor helft uit zorg en sociale werkvoorziening, de andere helft komt uit de tuinbouw. 

Het succes van de Kwekerij is mede te danken aan onze goede relaties met onze afnemers, die bewust kiezen voor een sociale firma. 

De Kwekerij
Osdorperweg 937
1067 SW Amsterdam

Als u contact zoekt met één van onze medewerkers, dan vindt u hier de namen, e-mailadressen en telefoonnummers.